A szálloda kiválasztásának kulcsmomentumai

Ha a legjobb szállodát szeretnénk kiválasztani, a következőket kell figyelembe vennünk.

Wifi

Úgy tűnik, hogy az “instagramozhatóság” jelensége egyre relevánsabbá válik a turizmusban. Az utazók nagyszerű élményeket akarnak átélni, és ezeket fotókon vagy videókon keresztül megmutatni a közösségi hálózatokon. És nem akarnak az adatkeretükre támaszkodni, amikor a szobájukban pihennek, és a profiljukat frissítik.

Ágy: matrac és lepedő

Az új tér ismeretlenségén kívül az utazás után a legfontosabb dolog a pihenés. Ezért a legtöbb ember arra törekszik, hogy ugyanolyan jól vagy jobban aludjon, mint a saját ágyában. A wifi után tehát a pihenőhely minősége a legfontosabb.

Késői kijelentkezés

Senki sem akar az ébresztőóra miatt aggódni, amikor szállodában van! Válasszunk olyan szállást, ahol délig van időnk elhagyni a szobát, hogy az éjszakai séták és vacsorák után se kelljen azonnal rohannunk.

Reggeli

A wifi-csatlakozás, a szoba kényelme és a késői kijelentkezés után az utazókat a gyomruk hajtja. Mert nincs is jobb, mint a napot egy jó minőségű reggelivel kezdeni, és ha ez egy büfé, ahol mindenből ehetünk, annál jobb. Javaslat minden szállodának: vegyék figyelembe az allergiások igényeit!

Parkolás

Logikus, hogy ha az elhelyezkedés a legkevésbé fontos tényező ebben a rangsorban, akkor a vendégek olyan szállodát értékelnének, amely saját parkolóval vagy egy közeli parkolóval rendelkezik. Valójában, ha ez benne van az árban, a vélemény pozitívabb lesz.

Úszómedence és szauna

Az úszómedence és az infraszauna mindig előnyös. Ez egy olyan vonzerő, amit egyik vendég sem bír ki, sokan csak azért mennek hotelbe, hogy egy napot a wellness részlegen töltsenek. Teljesen felesleges a konditerem, hiszen azért megyünk, hogy kikapcsolódjunk.

Felszereltség

Ki ne szeretné, ha az üdvözlő ajándékok javítják a tartózkodást? Fogkefe, tusfürdő és még egy jegyzettömb is… A kényelmi termékek a szálloda vállalati termékei, amelyek minden szobában megtalálhatóak, és amelyeket az ügyfél rendelkezésére bocsátanak, hogy használhassa őket. Ez nem nagy dolog, de sokat dob a helyen.

Fényerő

Bár lehet, hogy nem tudják, hány lumenes a szobájuk, a vendég értékeli, hogy a fényerősség összhangban van a négyzetméterekkel, a dekorációval és a hellyel. Például egy olyan szállodában, amely elkötelezett a fenntarthatóság mellett, a természetes fényt és a LED-ek használatát kell előnyben részesíteni.

Szoba mérete

Ki szeretne úgy aludni, mint egy gyufásdobozban? Természetesen senki. Az emberek a tágas szobákat részesítik előnyben. Ha pedig kicsik, akkor az elrendezésnek hatékonynak kell lennie.

Helyszín

Minden szállodának megvan a létjogosultsága. Ez az egyik olyan változó, amely lehetővé teszi számunkra, hogy az elvégzendő tevékenységtől és az utazás elérhetőségétől függően elvetjük az egyik létesítményt a másiktól. Például egy aktív turizmusra orientált létesítmény általában nem ugyanott helyezkedik el, mint egy kulturális turizmusra összpontosító létesítmény a városközpont szívében.

Megosztás

Hasonló Bejegyzések

Ha utazást tervezünk, nem mindegy, hogy mi kerül a bőröndbe

2022. július 25.|

Az utazások megszervezésénél a legidőigényesebb dolog a bőröndök bepakolása. Át kell gondolnunk, hogy mit fogunk vinni, bár még így is el szoktunk felejteni ezt-azt. Emiatt nagyon hatékony egy listát készíteni, amit az utazás előtt bármikor

Digitális nomádnak készül: világgá menne Danny Blue

2022. június 15.|

Világgá menne Danny Blue. A mentalista csak egy laptopot vinne magával az útra, azt is zölden. Hosszú útra indulna Danny Blue, hogy új élményeket szerezzen, amelyek által később akár a műsorát is bővítheti.

Görögország a favorit, Bulgáriába alig megy valaki nyaralni

2022. június 15.|

5-12 százalékkal emelkedtek az árak az utazási irodáknál. Az infláció, az euróárfolyam drasztikus emelkedése és az elszálló üzemanyagárak következtében alaphangon 5-15 százalékkal drágulhat idén a magyar turisták nyaralása.